Kiitos paikalliselle yrittäjälle

04.06.2021

Tyttäreni matkasi Jopollaan Nummelaan luokkaretkelle, kun fillarinsa satula hänen kertomansa tarinan mukaan varsin erikoisesti hajosi kadulle. Hän kertoi keräilleensä ylös osasia, mutta satulaa ei enää kasaan saatu. Tyttäreni ilmoitti minulle asiasta ja itse polven tähystyksestä ja korjailusta toipuvana soitin puhelun paikalliseen, mutta ennestään tuntemattomaan yritykseen ErnoSportiin. Kerroin tilanteen ja sovimme, että tytär käy heillä koulupäivän päätteeksi.

Sain iltapäivällä puhelun ErnoSpotista. He olivat korjanneet rikkinäisen satulan ja suoristaneet tangon. Tytär oli kertonut heille aamulla vielä ketjujenkin irronneen ja hoitivat samalla ketjujen kiristyksen. Kertoivat, että voin tulla maksamaan, kun asioin Nummelassa. Kerroin hoitavani maksun mielummin etänä, koska polveni esti hetkeksi autoilun. Ihan täyden kympin asiakaspalvelua. Iso kiitos heille.

On erittäin tärkeää ostaa paikallisilta pienyrittäjiltä ja tukea heidän yritystoimintaansa. Vain näin toimiessamme palvelut pysyvät myös tulevaisuudessa kunnassamme.